Volg ons via
 

Pannenkoek met ham en kaas

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingredienten:
- Snippers ham (80 gram)
- Jong belegen kaas (80 gram)
 
Bereiding:
  • Snij de plakjes ham in dunne snippers;
  • Snijd 5 plakjes kaas;
  • Verhit de pan met een klontje boter/scheutje olie;
  • Als de olie goed heet is,de hamsnippers kort bakken;
  • Laat een lepel beslag over de ham lopen;
  • Na enkele seconden plakken jong belegen kaas erover;
  • Als de bovenkant droog is komt de pannenkoek op een bord;
  • Zet dit bord in de magnetron en wacht totdat zich een korstje heeft gevormd;
  • Serveer met suiker, stroop of jam.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 15-08-2003
Hits: 6845
Categorie: 
Pannenkoeken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig