Volg ons via
 

Italiaanse salamitaart

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Italiaanse salamitaart

Ingrediënten:
250 gr. champingnons
1 grote ui
3 teentjes knoflook (voor de liefhebbers dan)
Zout
Peper
1 theelepel oregano
Olijfolie
2 grote tomaten
De helft van een salami worst, chorizo is ook lekker
Zakje mozzarella
100 gr (mag meer voor de liefhebber) gorgonzola
60 ml slagroom
Pakje bladerdeeg

Bereiden:
Oven voorverwarmen op 225 graden.

Champignons in plakjes snijden, ui en knoflook snipperen. Champignons bakken in olie, ui, knoflook en oregano toevoegen. Mengsel lauw laten worden.

Salami in blokjes en mengen met champignonsmengsel, tomaten in plakjes, mozzarella in plakjes. Gorgonzola en slagroom apart in een schaaltje mengen.

Ovenschaal met bladerdeeg bekleden (geen springvorm, daar is het gerecht namelijk te nat voor). Champignonsmengsel in de vorm gieten. Tomaat en mozzarella erover verdelen. Bestrooien met peper .

Taart 30 minuten In de oven.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 11-10-2007
Hits: 3777
Categorie: 
Ovengerechten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
ovenschaal, champignons, gorgonzola, knoflook, mozzarella, oven, bladerdeeg