Volg ons via
 

Bananenbrood

Bananenbrood recept | Lekker recept voor bananenbrood of bananencake

Bananenbrood / cake

Ingrediënten:
100 gram boter
240 gram zelfrijzend bakmeel
100 gram suiker
4 rijpe bananen
4 eieren
beetje citroensap

Bereiden:
Oven voorverwarmen op 175 graden.

Bananen prakken en het citroensap erdoor mengen.
Eieren mixen.
De suiker toevoegen en mixen.
De boter toevoegen en mixen.
De bananenprak erdoor roeren
Zelfrijzend bakmeel met een houten lepel erdoor scheppen en giet het beslag in een cakevorm.

Ongeveer 60 min. in de voorverwarmde oven.

Variaties:
Neem in plaats van gewone suiker, bruine suiker.
Voeg naar keuze allerlei extra ingrediënten toe. 

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

2 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 16-01-2008
Hits: 14688
Categorie: 
Cake
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
bananenbrood recept, bananencake recept, zelfrijzend bakmeel, cakevorm, oven