Volg ons via
 

Kokosappelplaatkoek

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Kokosappelplaatkoek

Ingrediënten:

500 gr zelfrijzend bakmeel
400 gr bruine basterd
250 gr gemalen kokos
400 gr gesmolten boter
8 appels (jonagold)
kaneel
2 zakjes vanillesuiker

Bereiding:
Oven voorverwarmen op 175 graden.

In een grote kom meel, suiker en kokos mengen, de gesmolten boter al mixend toevoegen totdat je een kruimelig deeg hebt.

Appels schillen en in blokjes snijden, kaneel en vanillesuiker erdoorheen.

2/3 van het deeg op een ingevette bakplaat drukken en appels erover verdelen. De rest van de kruimels erover strooien en goed aandrukken.

Midden in de oven in 1 uur licht- tot middenbruin bakken.
De koek moet niet donker worden dan smaakt hij bitter.
Iets laten afkoelen en dan in minimaal 24 stukken snijden.

Met dank aan willy

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 31-03-2008
Hits: 1721
Categorie: 
Taart en vlaai
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
bakken, oven, bakplaat