Volg ons via
 

Stevige gehaktbal

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Een stevige en vlezige gehaktbal (zonder gebruik te maken van paneermeel of brood) maak je zo:

Meng het gehakt intensief met de gewenste kruiden en specerijen. Pers het mengsel in een afsluitbaar bakje zodat er geen lucht in het vlees achterblijft.
Zet dit mininaal 6 uur of een nacht in de koelkast. 

Met droge handen de ballen draaien. Scheurtjes op de gehaktballen zijn verleden tijd. Resultaat is een stevige gehaktbal.
 

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 18-01-2009
Hits: 5417
Categorie: 
Gehakt
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
kruiden, koelkast, vlees