Volg ons via
 

Vermicellisoep

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor vermicellisoep:
1/2 liter bouillon
foelie
20 gr vermicelli
25 g gehakt
zout
aroma

Bereidingswijze:
Breng de bouillon met de foelie aan de kook. Voeg na 10 minuten zachtjes koken de fijngeknepen vermicelli toe. Laat de soep nog ongeveer 10 minuten zachtjes koken. Voeg de laatste paar minuten het op smaak gebrachte en tot balletjes verwerkte gehakt toe. Verwijder de foelie en maak de soep op smaak af met zout en aroma.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 23-08-2003
Hits: 1719
Categorie: 
Soepen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig