Volg ons via
 

Boterkoek

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor de boterkoek:
175 gr boter
150 gr suiker
1 theelepel vanillesuiker
zout
300 gr bloem
1 ei

Bereidingswijze:
Roer de zachte boter met de suiker, vanillesuiker en zout tot een romige massa en meng er geleidelijk de gezeefde bloem door. Druk het deeg uit in een licht beboterde vorm en trek er met een mes ruitjes over. Klop het ei los met een eetlepel water en bestrijk het deeg ermee. Zet de vorm in het midden van de oven (200 graden) en reken op 25 minuten. De bovenkant moet goudbruin zijn en de binnenkant nog zacht.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 28-08-2003
Hits: 4248
Categorie: 
Taart en vlaai
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig