Volg ons via
 

Stoofvlees, Vlaams

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingredienten voor Vlaams stoofvlees (bij bereiding voor 4 personen):
500 gr doorregen runderlappen
50 gr boter
1 ui
1 el bloem
1/2 flesje bier
1 el bruine basterdsuiker
1 el azijn
1 laurierblad
1 tl mosterd

Bereidingswijze:
Bak de runderlappen in de boter bruin.Bak 1 kleingesneden ui mee. Voeg de bloem, bier, basterdsuiker, azijn, laurierblad en mosterd toe. Stoof het vlees met de deksel op de pan in 2 uur gaar.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 02-09-2003
Hits: 3164
Categorie: 
Rundvlees gerechten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig