Volg ons via
 

Bagels met roomkaas

Bagels met roomkaas | Lekkere lunch recept met bagels met mascarpone, walnoten en abrikozen.

Dit is een recept voor een lunch van bagels met mascarpone, walnoten en abrikozen.

Ingrediënten

45 gr. walnoten
4 el abrikozenjam
4 abrikoosjes, uitgelekt
100 gr. mascarpone
4 bagels 

Bereidingswijze

Maal de noten in een keukenmachine grof en roer ze door de abrikozenjam. Snijd de abrikozen in partjes. Roer de mascarpone los. Verwarm de bagels. Laat ze iets afkoelen en snijd ze open. Bestrijk de onderzijde dik met de mascarpone en verdeel het notenmengsel en de abrikozenpartjes erover. Sluit de bagels en serveer direct. 

Bron: Receptenclub van Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 18-02-2011
Hits: 1517
Categorie: 
Broodjes
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
bagels met roomkaas, walnoten, lunch recept, bagels, abrikozen, mascarpone