Volg ons via
 

Dip van zoete maïs en krab

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor een dip van zoete maïs en krab:
1 blikje maïs
200 gr verse krab, of een blikje
2 bosuitjes
1 blokje kippenbouillon
1 tl maizena
100 ml slagroom
paar druppels tabasco

Bereidingswijze:
Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en pureer het tot een gladde massa. Doe het daarna in een kleine pan en breng het voorzichtig aan de kook. Laat het 1 minuut zachtjes doorkoken.

Serveertip: Lekker met warme tortillachips, of op stokbrood. 

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 03-10-2003
Hits: 2718
Categorie: 
Sauzen en Dressings
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig