Volg ons via
 

Gebraden saucijsjes

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten:
Varkenssaucijsjes
Boter

Benodigdheden:
Braadpan met een gesloten deksel

Bereidingswijze:
Laat op een laag vuur de boter lichtbruin worden. Leg op dat moment de worstjes erin. Laat deze en in 15 minuten (1x keren) gaar worden in een de pan met gesloten deksel. De worstjes zijn nu nog niet bruin, maar al wel goed warm van binnen. Haal nu het deksel van de pan en zet het vuur hoger. Braadt de worst nu aan alle kanten mooi bruin.

Gebraden saucijsjes zijn lekker bij gebakken aardappelen en erwtjes.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 17-10-2003
Hits: 1620
Categorie: 
Varkensvlees recepten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig