Volg ons via
 

Karbonaadjes met appel

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten:
4 varkenskarbonaadjes
60 gr boter
4 zure appelen
citroensap
klontjes boter
zout
peper

Bereidingswijze:
De karbonaadjes met zout en peper bestrooien en in de boter snel aan beide kanten knapperig bruin bakken. In die tijd de appelen schillen, uitboren en in plakken snijden. De bakboter van de karbonaadjes in een ovenvaste schotel gieten, de helft van de appelplakken erin leggen, de karbonaadjes erop leggen, de andere helft van de appelplakjes erop leggen, wat citroensap erop sprenkelen en hier en daar een klontje boter leggen. De schotel in een voorverwarmde oven 200C schuiven en de karbonaadjes nog 15 minuten bakken.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 17-10-2003
Hits: 1538
Categorie: 
Varkensvlees recepten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig