Volg ons via
 

Varkensschnitzel met roergebakken mie

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten:
500 gr roerbakmie
4 el zonnebloemolie
4 varkensschnitzels met satevulling
2 teentjes knoflook
1/2 rood pepertje zonder zaadjes en in ringetjes
400 gr Oosterse roerbakmix
3 el ketjap manis
3 el gemalen kokos
zout

Bereidingswijze:
Bereidt de mie volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit 2 el olie en bak de varkensschnitzels rondom bruin. Laat de schnitzels op een laag vuur in 8 minuten gaar worden. Fruit de knoflook en het pepertje 1 minuut in de rest van de olie. Voeg de roerbakmix toe en bak ze al omscheppend 2 minuten mee. Bak de uitgelekte mie al omscheppend 2 minuten mee. Roer de kruiden uit de roerbakmix, de ketjap en de kokos door het gerecht. Serveer de mie met de schnitzels.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 17-10-2003
Hits: 2238
Categorie: 
Varkensvlees recepten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig