Volg ons via
 

Kipfilet met paprikasaus

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten:
4 enkele kipfilets
40 gr boter
1 sjalot gesnipperd
1 rode paprika in kleine stukjes
1 pak Maggi roomsaus voor groente en pasta a 45 gram
1 el creme fraiche
peper en zout

Bereidingswijze:
Wrijf de kipfilets in met peper en zout naar smaak en bak ze in 30 gr. van de boter rondom bruin en in 25 minuten helemaal gaar. Fruit de sjalot in de rest van de boter in 3 minuten goudgeel en glazig. Voeg de paprikastukjes toe en bak deze 2 minuten mee. Laat de paprika in 5 minuten op een laag vuur helemaal gaar smoren. Bereid de saus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Schep het paprikamengsel en de creme fraiche erdoor en warm de saus kort door. Snijd de kipfilets in plakjes en lepel er een beetje van de saus over. Serveer de rest van de saus er apart bij.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 25-10-2003
Hits: 1990
Categorie: 
Kipgerechten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig