Volg ons via
 

Karbonaadjes met knoflook en citroen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten:
- 1 citroen, schoongeboend
- 4 el Croma Bak & Braad, vloeibaar
- 3 teentjes knoflook, gesnipperd
- 1 ui, gesnipperd
- 4 schouderkarbonaadjes
- peper en zout
- 1 1/2 dl kruidenbouillon
- 2 el fijngehakte peterselie

Bereidingswijze:
Rasp de gele schil van de citroen af en pers de helft uit. Verhit de helft van de boter in een braadpan en fruit de knoflook en de ui 5 minuten op een halfhoog vuur. Verhit gelijktijdig de rest van de boter in een koekenpan en bak de karbonades aan beide zijden bruin.Bestrooi ze met peper en zout. Roer de citroenrasp en het sap door het uienmengsel en leg de karbonades erop.Schenk de bouillon erbij en breng alles aan de kook. Stoof de karbonades met de deksel schuin op de pan in 20 minuten gaar. Schep het vlees met het kooknat op een schaal en bestrooi met de peterselie.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 02-11-2003
Hits: 1290
Categorie: 
Varkensvlees recepten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig