Volg ons via
 

Pittige andijviestamp

Andijviestamppot | Recept voor een pittige andijviestamppot met nasigroenten en grillworst met kaas.

Dit is een recept voor een pittige andijviestamppot met nasigroenten en grillworst met kaas.

Ingrediënten

900 gr aardappelen
1 winterwortel (200 gr.)
500 gr andijvie
1 zakje nasigroenten (Conimex)
400 gr grillworst met kaas, in dikke plakken
15 Amsterdamse uitjes
25 gr boter
50 gr magere spekreepjes
1 dl melk
3 el seroendeng (Conimex)
zout 

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en kook ze gaar in een laagje water met wat zout. Maak de winterwortel schoon en rasp hem fijn. Wel de nasigroenten in 2 dl kokend water. Snijd de grillworst in dobbelsteentjes. Halveer de uien. 

Verhit de boter en bak de spekreepjes op een laag vuur uit. Voeg de gewelde groenten toe en warm goed door. Giet de aardappelen af en stamp ze met de melk fijn. Zet de pan weer op het vuur. Schep de wortel,de andijvie,de spekjes en de grillworst erdoor. 

Garneer met de uitjes en de seroendeng.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 08-11-2003
Hits: 6360
Categorie: 
Stamppot
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
andijviestamppot, recept stamppot andijvie, stamppot recept, recept, andijvie, nasigroenten, grillworst