Hongaarse ovenschotel | recept voor een Hongaarse ovenschotel met rundergehakt en Hongaarse roerbakmix.
Dit is een recept voor een Hongaarse ovenschotel met rundergehakt en Hongaarse roerbakmix.
Ingrediënten
2 uien in ringen
3 el olijfolie
400 gr rundergehakt
400 gr Hongaarse roerbakmix
1 pot Grand Ítalia Sugocasa erbe
1 zakje aardappelpuree
3 dl melk
peper en zout
Bereidingswijze
Fruit de uien in de hete olie goudgeel en glazig. Voeg het gehakt toe en bak het al omscheppend bruin en rul. Voeg de roerbakmix toe en bak al omscheppend kort mee. Schenk de Sugo erbij en laat de saus 5 minuten zachtjes pruttelen.
Bereid de puree met de melk, 4 dl water en peper en zout naar smaak volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de saus over de bodem van een ingevette ovenschaal en strijk de puree erover.
Zet de schotel 30 minuten in een voorverwarmde oven 250C en laat de puree een mooi bruin korstje krijgen.
Toon meer reacties...