Volg ons via
 

Ovenschotel met wortel en vis

Ovenschotel met wortel en vis | recept voor kabeljauw met aardappels, wortelen, walnoten en aardappel anders.

Dit is een recept voor een ovenschotel met wortel en vis

Ingrediënten

600 gr aardappelen
500 gr gewassen worteltjes
400 gr kabeljauw (diepvries)
2 zakjes walnoten à 45 gr
1 pot Aardappel Anders (kaas)
1 el olie 

Bereidingswijze

Schil en was de aardappelen. Snijd de aardappelen en worteltjes in kleine blokjes. Maak de walnoten in een gesloten zakje fijn met een deegroller of fles. Verhit de olie in een braadpan. Aardappel en wortelblokjes 15 minuten al omscheppend zachtjes bakken. Schep de walnoten, zout en peper erdoor. Verwarm intussen de oven voor op 200C. 

Verdeel de aardappel en wortelblokjes over de bodem van de ovenschotel. Leg de stukken kabeljauw erin en schenk de Aardappel Anders erover. Laat de ovenschotel in 45 minuten gaar worden.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 02-12-2003
Hits: 12479
Categorie: 
Ovengerechten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
ovenschotel met wortel en vis, ovenschotel met kabeljauw, kabeljauw recept, vis recept, walnoten, aardappel anders