Volg ons via
 

Pasta met verse kaas

Pasta met kaas | eenvoudig pasta recept voor pasta met verse kaas

Ingrediënten

400 gr pasta
zout
2 citroenen, schoongeboend
3 el Olijfolie
150 gr Philadelphia light naturel
versgemalen peper
6 el fijngesneden basilicum
75 gr pittige kaas, geraspt

Bereidingswijze

Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar. Rasp de gele schil van de citroenen dun af. Giet de pasta af en schep er de citroenrasp,de olijfolie, de Philadelphia en peper naar smaak door en laat de Philadelphia smelten. Strooi het basilicum erover.

Serveer de pasta met de kaas. Lekker met een gemengde groene salade. 

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 05-12-2003
Hits: 3772
Categorie: 
Pasta
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
pasta met kaas, pasta recept, philadelphia,