Volg ons via
 

Gevulde champignons met rozemarijn en kokosgratin

Gevulde champignons | Vegetarisch recept voor gevulde paddenstoelen met rozemarijn en kokosgratin.

Dit is een vegetarisch recept voor gevulde champignons met rozemarijn en kokosgratin. Dit paddenstoelen recept is voor 6 personen.

Ingrediënten

12 witte champignons 
zout en peper
plantaardige margarine
nootmuskaat
gistvlokken
rozemarijn
kokosmelk
maïzena
soyaroom

Bereidingswijze

Oven een kwartier voorverwarmen op 180°. De steeltjes van de champignons voorzichtig uitsnijden. Deze steeltjes fijn snijden en bakken in margarine (olie kleurt ze niet zo mooi bruin). Hierbij zorgen dat de margarine voldoende heet is voor je de champignons toevoegt. Niet te vaak roeren. Naast elkaar schikken en een poosje laten bakken tot ze goudbruin zijn. Wat zout, rozemarijn en citroensap toevoegen. 

Vul de hoedjes van de champignons met dit mengsel. Een saus maken met kokosmelk (2/3) en sojaroom (1/3) en wat maïzena. Deze opwarmen in een pan tot de textuur mooi dik wordt. Dan zout, peper, een beetje nootmuskaat, gistvlokken en citroensap toevoegen. Deze saus op elk gevuld hoedje gieten. 

De champignons in de oven een kwartier laten bakken op 180° en opdienen op een lepel.

Eet smakelijk van dit vegetarische recept.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 26-12-2003
Hits: 4323
Categorie: 
Vegetarisch, Herfst
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
gevulde champignons, vegetarisch recept, gevulde paddenstoelen, rozemarijn, kokosgratin