Volg ons via
 

Stooflapjes met rode wijnsaus

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor stooflapjes met rode wijnsaus:
4 sukadelapjes van elk 150 gram
1 zakje kruidenmix voor rundvlees
1 ui
2 tomaten
100 gr boter
1 zakje rode wijnsaus
1 laurierblad

Bereidingswijze:
Wrijf de sukadelapjes in met de kruidenmix. Snipper de ui en snijd de tomaten in stukken. Verhit de boter in een ruime braadpan en bak hierin, als het schuim is weggetrokken, de lapjes aan beide kanten bruin. Neem het vlees uit de pan, voeg de ui aan het braadvet toe en bak de snippers langzaam glazig. Voeg dan de tomaten toe en bak ze even mee. Voeg 5 dl koud water en de inhoud van het zakje saus toe en breng het al roerend aan de kook. Leg het vlees met het laurierblad in de saus en laat het op laag vuur met het deksel op de pan in 2 uur gaar worden.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 03-01-2004
Hits: 2997
Categorie: 
Rundvlees gerechten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig