Volg ons via
 

Roerbak pittige kool met paprika en tomaat

Roerbak pittige kool met paprika en tomaat | een pittig vegetarisch recept voor geroerbakte witte kool met sambal en ketjapzout

Een vegetarisch recept voor roerbak pittige kool met paprika en tomaat.

Ingrediënten

1 ui 
1 gele of groene paprika
2 tomaten 
300 gr gesneden witte kool
1 el olie
1/2 tl sambal
2 - 3 el ketjapzout 

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Was de paprika en maak die schoon (verwijder de zaadlijsten, pitjes en steel). Was de tomaat en snij die in parten. Was de kool in een vergiet. 

Verwarm de olie in een wok of hapjespan. Bak hierin de ui met de sambal glazig. Voeg de witte kool en de paprika toe en roerbak de groenten 5 minuten. Voeg de parten tomaat en ketjap toe en roerbak de groenten nog even 5 minuten. 

Serveertip

Heerlijk bij rijst.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 09-01-2004
Hits: 17999
Categorie: 
Vegetarisch
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Roerbak pittige kool met paprika en tomaat, roerbak kool, vegetarisch recept, roerbakken, witte kool, sambal, ketjapzout, paprika, tomaat