Pilaf
Geen samenvatting aanwezig bij conversie.
Ingrediënten voor Pilaf:
500gr varkensvlees
4 el ketjap (zout)
1 blik tomatenpuree
1 el knoflookpoeder(3tenen)
1el paprikapoeder
1/2 tl sambal
4 uien
1 blik perziken
1 pot gesneden champignons
Bereidingswijze:
Het vlees in dobbelsteentjes snijden en iets zouten. Lekker bruin bakken. De champignons en gesnipperde ui erbij en licht mee bakken. Het nat van de champignos bewaren. Dan de ketjap, tomatenpuree, knoflookpoeder, paprikapoeder en sambal erbij doen en goed door roeren. Het nat van de champignos toevoegen. En zo nodig een beetje sap van de perziken erbij doen. Indien nodig een beetje water toevoegen. Dit +/- 50 min zachtjes laten koken. Intussen de rijst koken. Als laatste de in stukjes gesneden perzik toevoegen. Alleen even verwarmen in de saus.
Je vraag niet beantwoord?
Stel je vraag dan op onze
vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig
en inloggen is niet vereist!
Toon meer reacties...
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.
Interessante artikelen