Volg ons via
 

Pilaf

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor Pilaf:
500gr varkensvlees
4 el ketjap (zout)
1 blik tomatenpuree 
1 el knoflookpoeder(3tenen)
1el paprikapoeder
1/2 tl sambal
4 uien
1 blik perziken
1 pot gesneden champignons

Bereidingswijze:
Het vlees in dobbelsteentjes snijden en iets zouten. Lekker bruin bakken. De champignons en gesnipperde ui erbij en licht mee bakken. Het nat van de champignos bewaren. Dan de ketjap, tomatenpuree, knoflookpoeder, paprikapoeder en sambal erbij doen en goed door roeren. Het nat van de champignos toevoegen. En zo nodig een beetje sap van de perziken erbij doen. Indien nodig een beetje water toevoegen. Dit +/- 50 min zachtjes laten koken. Intussen de rijst koken. Als laatste de in stukjes gesneden perzik toevoegen. Alleen even verwarmen in de saus.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 20-11-2004
Hits: 3778
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig