Volg ons via
 
 

Groenten van de bakplaat

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Groenten van de bakplaat:
Vet een bakplaat in met olie en zet deze in een oven op stand 200 graden. Snijd aardappels in stukken, paprikarepen, bol knoflook gehalveerd, courgette in schijven, champignons heel. Bak eerst de aardappels in de oven +/- 30 minuten en vervolgenns de groenten erbij. Schep alles goed om zodat de olie alle groenten bedekt.Na het bakken (ongeveer 50 minuten in totaal, maar let goed op de kleur van de groenten) zout en versgemalen peper erover. Klaar ! Geef er echte (knoflook)mayonaise bij en bak een mals biefstukje/zalmfilet/rosbieffilet o.i.d. (dus snelklaarvlees). Een kleine eenvoudige groene salade erbij is lekker fris.

Als nagerecht: heerlijk zomerfruit en serveer dat met een bol (h)eerlijk roomijs en echte slagroom. Een ietsiepietsie drambuie/grand marnier op de vruchten maakt het af.

Simpel maar lekker!

Met dank aan Ati

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 22-07-2004
Hits: 4469
Categorie: 
Groenten recepten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen