Volg ons via
 

Bouillon vleesgerecht

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Benodigheden:
Hamlappen
Aardappelen
Bouillonblokje maggi
Doperwten
Tomatenpuree

Bereidingswijze:
Snij de hamlappen in stukjes (ong. de grootte van een kipnugget) en bak deze licht aan in een pan met een klein beetje boter. Zo gauw ze een beetje lichtbruin zijn, doe je de aardappelen erbij (gewoon geschild en doormidden gesneden). Voeg hieraan zoveel water toe dat de aardappelen net onder water zitten. Voeg vervolgens het bouillon blokje toe.

Voeg twee theelepels tomatenpuree erbij, laat dit goed door koken tot de aardappels bijna gaar zijn en doe er indien dat nodig is iedere keer water bij zodat de aardappels net onder liggen.

Als de aardappels bijna gaar zijn (even met een vork erin prikken om te kijken hoe hard ze zijn) doe je er de doperwten bij, nu even op hoog vuur zetten zodat de saus wat dikker word.

Als de saus een beetje dik is dan is het klaar!

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 09-08-2004
Hits: 2062
Categorie: 
Varkensvlees recepten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig