Volg ons via
 

Tiramonchou cake

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Benodigdheden:
cake vorm
mixer
langevingers a 175 gram
monchou 2 pakjes a 200 gram
3 blaadjes gelatine
75 gr basterdsuiker
125 ml slagroom
1 dl koffielikeur(amaretto)
2 dl hete koffie
1 eetlepel cacaopoeder

Bereidingswijze:

Vet een cakevorm in met olie. Week de blaadjes gelatine in ruim koud water. Klop de Monchou met een mixer los en voeg de suiker toe.
Sla in een ander kom de slagroom stijf. Knijp de gelatine uit en los deze op in de helft van de hete koffie. Roer hier de koffielikeur (amaretto) door. Meng dit door de Monchou en spatel er vervolgens de slagroom door. Doop de lange vingers in de rest van koffie en leg een laag in de cakevorm. Verdeel er 1/3 deel van het monchou-mengsel over. Herhaal dit nog twee keer (dus lange vingers en monchou-mengsel). Plaats de cake tenministe 3 uur in de koelkast. Haal de cake uit de vorm en bestrooi het met cacaopoeder.

Erg lekker!

 

 

 

 

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 30-01-2005
Hits: 5302
Categorie: 
Cake
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig