Volg ons via
 

Huishoudtaak donderdag 5-10-2006

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Woonkamer stoffen of vochtig afnemen (met de klok mee), stofzuigen/dweilen.
Computer en computerkast schoonmaken.

Maak je toetsenbord los, keer het om en schud er flink mee boven de vuilnisbak. Stof kun je met de stofzuiger uit je toetsenbord zuigen (gebruik de zachte borstelmond). Er zijn ook spuitbussen met perslucht te koop. Plakt het toetsenbord, peuter dan de toetsen voorzichtig los met een mes of kleine schroevendraaier. Maak met een klamvochtig doekje het toetsenbord en de toetsen schoon.
Vingervet op de toetsen poets je weg met een sopje van afwasmiddel of met wat keukenreiniger op een doekje. Maak het doekje nooit te nat.
Je computerscherm kun je schoonmaken met een vochtig microvezeldoekje. Gebruik nooit alcohol, schuurmiddel of glasreiniger.
Kijk ook eens naar de kast van je computer. Aan de achterkant blijft veel stof hangen, dat je kunt wegzuigen met de stofzuiger. Haal eens een keer alles los en blaas of veeg het schoon. Zuig de lege kast uit met de stofzuiger en werk alle draden weer netjes weg.
De buitenkant van alle muizen kun je met een klamvochtig doekje schoonmaken. Optische muizen maak je schoon met een kunststofreiniger. Maak je muis open door het ronde dekseltje op de bodem in de richting van de pijltjes te draaien. Het dekseltje gaat los en het balletje komt eruit. Maak het balletje schoon door spiritus op een stuk keukenrol te gieten en het balletje erin te leggen. Stevig wrijven tot hij schoon is. In de muis zelf zie je drie rollertjes, die maak je schoon met een in spiritus gedrenkt wattenstaafje. Zet dan de muis weer in elkaar.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 05-10-2006
Hits: 1090
Categorie: 
De Taak van Dag
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig