Volg ons via
 

Huishoudtaak donderdag week 15 2009

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Dagelijks werk
  • Woonkamer stoffen en stofzuigen zie tips 
  • Vitrage wassen zie tips en/of lamellen schoonmaken zie tips
  • Opruimen: in week 13 t/m 16 de kinderslaapkamers

    Recept van de dag:
    • Aardappelen met mosterd-kaas saus
    • Spinazie
    • Vis
    1kg aardappelen
    40g boter
    1 ui
    40g bloem
    1 eetlepel mosterd
    3dl melk
    100g geraspte oude kaas
    peper
    zout
    • Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
    • Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in plakjes.
    • Kook in een pan met een beetje water en zout de aardappelplakjes bijna gaar.
    • Verhit ondertussen in een pan de boter en fruit hierin de ui eventjes.
    • Roer er dan de bloem en de mosterd door en giet er dan beetje voor beetje de melk bij.
    • Blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat.
    • Haal de pan van de hittebron en roer er dan de kaas door.
    • Breng zonodig de saus op smaak met peper en zout.
    • Giet de aardappelen af.
    • Vet een ovenschaal in en leg hierin de plakjes aardappelen.
    • Schenk de saus over de aardappelen en zet de schaal 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.
    • Lekker met gestoofde vis en spinazie.
Bron: De Gezellige Huishoudclub

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 08-04-2009
Hits: 576
Categorie: 
De Taak van Dag
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig