Volg ons via
 

Soepvlees, direct bij de hand

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Het is handig om altijd stoofvlees, soepballetjes, kip en varkensvlees in stukjes gesneden en los gevroren in de diepvries te bewaren, zodat je er de gewenste hoeveelheid kan afhalen. Dus ook voor één kop soep.

Wil je in 4 minuten een lekkere kop soep met verse soepgroenten en vlees, vul dan een soepkop met water, bevroren stukjes of balletjes vlees en bevroren soepgroenten. Doe dit dan 4 minuten op de maximale stand in de magnetron, cup a soup (of een ander merk) toevoegen en klaar is kees.

Om het vlees "hapklaar" te krijgen, snijd je het na het braden/sudderen in stukjes, laat het afkoelen in de koelkast, schud het goed los, doe het in de vriezer, laat het aanharden, schud het nog een keer goed los en laat het helemaal bevriezen. Daarna kun je er net zoveel afhalen als je nodig hebt. Erg handig als je even snel tussen de middag een goed gevulde kop soep wilt eten.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 25-03-2005
Hits: 2902
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig