Volg ons via
 

Champignons schoonmaken

Champignons schoonmaken | Tip voor het schoonmaken en snijden van champignons.

Veeg de champignons met een borsteltje (of stukje keukenpapier) schoon. Snijd de harde uiteinden bij het voetje van de paddestoel weg en snijd de paddestoel vervolgens in partjes of plakjes. De regel is dat in soepen, de champignons meestal in partjes (taartpuntjes) worden gesneden. In andere gerechten worden ze meestal in plakjes gesneden. Vrijwel nooit in reepjes of blokjes, omdat je daaraan dan niet meer kan zien dat het om een champignon gaat.     

Met dank aan Marion

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.
Door: 
Datum: 27-03-2005
Hits: 31873
Categorie: 
Kooktechnieken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
champignons schoonmaken, champignon snijden, partjes, plakjes, champignon