Volg ons via
 

Braden

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Braden is een bereidingswijze die wordt toegepast bij het gaar maken van grote stukken vlees en gevogelte. Braden kan gebeuren in een gesloten braadpan op het fornuis of in een braadslede in de oven. Het vlees moet tijdens het braden regelmatig met braadvocht worden bedropen, om het sappig te houden.

 

 

Met dank aan Marion

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.
Door: 
Datum: 27-03-2005
Hits: 2053
Categorie: 
Kooktechnieken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig