Volg ons via
 

Warm eten bij onregelmatig werken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Omdat ik fulltime, maar op onregelmatige tijden werk en daardoor soms geen tijd heb om te koken, doe ik dat vaak op rare tijden. Ik maak dan een grote pan met b.v. stamppot, pasta of rijst en vries dit in 1-persoonsporties in . in een leeg pondsboterbakje (hierin gaat een voldoende 1-persoonsportie, tenzij je natuurlijk een heel grote of kleine eter bent). De maaltijd laat ik op tijd ontdooien en warm ik op in de magnetron. De bakjes zijn goed in de vaatwasser af te wassen en worden daardoor prima schoon en zijn dus lang te gebruiken.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 06-05-2005
Hits: 3286
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig