Volg ons via
 

Afblussen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Afblussen is het toevoegen van vloeistof aan gebakken of gebraden voedsel in een pan. Bijvoorbeeld een beetje water toevoegen om droogbakken te voorkomen en het vlees sappig te houden.

Met dank aan Ninja

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 18-06-2005
Hits: 3210
Categorie: 
Kooktechnieken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig