Volg ons via
 
 

Agenda tip!

Agenda tip | handige tip om geen afspraken of papieren te vergeten

Heb je dingen die later in de maand of het jaar aan de orde komen altijd overal liggen en ben je ze dus voortdurend kwijt, met het risico dat je belangrijke dingen vergeet? Bijvoorbeeld een uitnodiging voor een feestje (hoe laat begon het ook alweer?), een rekening die pas volgende maand betaald hoeft te worden (oeps een aanmaning!), een bestelling die je hebt geplaatst en waar je volgende week even achteraan moet bellen?

Koop een grote agenda en bevestig al dat papierwerk met een paperclip in de week dat het aan de orde is. Zo ben je nooit iets kwijt en word je er op tijd aan herinnerd!

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
3 reactie(s)
arianna (Gast)
Geplaatst op 15-05-2017 om 22:22

Alle papiern met een  €,... of datum (afspraak/ betaaltermijn) gaan op één centraal gelegen stapel. Deze kan uit het zicht liggen. In deze stapel ligt alles op chronologische volgorde. 

Eenmaal per week (bijv in het weekend) de stapel doorlopen en kijken wat die week aan de orde is. Deze papieren daarna in het zicht/op buro leggen of verwerken. En de nieuw binnengekomen data tussenvoegen + in agenda zetten. 

Je kunt de datum en €- papieren ook in 1 ordner opbergen met hoesjes voor elke dag vd maand. Of 31 tabs,  en de belangrijke data dan hierin chronologisch opbergen. Zo kun je ook per week zien wat er wanneer komt. En je kan direct nieuwe papieren opruimen ipv brievenvakje, en evt sommige dingen vooruit klaarleggen, opwaardeerkaart etc, tegoedbonnen.

Tetske (Gast)
Geplaatst op 10-02-2014 om 00:45

Ik heb mijn smartphone in gebruik genomen. Alle afspraken staan nu daar in. EN op de familiekalender, zodat iedereen weet hoe en wanneer, 

kopstubber (Gast)
Geplaatst op 13-01-2014 om 13:48

Dat is mooi als je de agenda thuis kunt laten liggen. Maar wij hebben de agenda vaker nodig als wij niet thuis zijn. Bijv. tijdens een vergadering. Dus de afspraken liggen in het laatje "afspraken" én er staat een notitie in de agenda. De rekeningen liggen in het laatje "rekeningen nog betalen" enz. en in de agenda staat een vaste afspraak "administratie bijwerken" Gewoon z'n plastic ladenblokje met 5 laatjes op een goed zichtbare plek, zodat je er steeds aan herinnerd wordt.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 13-08-2005
Hits: 17503
Categorie: 
Administratieve rompslomp
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
agenda tip, administratie, documenten, zoek, agenda, afspraken, papieren