Volg ons via
 
 

Hekel aan strijken? Kreukvrije was!

Strijken tip | Met deze tip krijg je kreukvrije was en is strijken niet meer nodig.

Omdat ik een hekel heb aan strijken heb ik buiten een superlange (ouderwetse) waslijn waaraan ik iedere dag mijn wasgoed droog. De wind en zon doen hun goedkope maar prima werk! 

De truc is: gooi het als het droog is niet eerst in de wasmand maar vouw het gelijk op. Er is nooit iemand die vindt dat wij er kreukelig uitzien, want strijken is (bijna!) overbodig met dit systeem!

Heb je minder ruimte of geen achtertuin? Hang kleding dan direct op een hangertje als het uit de machine komt of leg het liggend te drogen. Dan komen er minder kreukels in, dus minder strijkwerk.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
4 reactie(s)
Marita (Gast)
Geplaatst op 15-09-2012 om 16:15

wij strijken wat echt gestreken moet worden direct vanuit de wasmachine, dan ophangen. Het is sneller gestreken en sneller droog. 

Erna (Gast)
Geplaatst op 14-09-2012 om 21:53

Ik doe het net andersom, ik laat de was drogen aan de waslijn, belangrijk is wel dat je het netjes ophangt en als het droog is doe ik het nog ongeveer 5 minuten in de droger (ongeveer 5 t-shirtjes tegelijk, niemand ziet dat wij ongestreken kleding dragen, als ik het vertel, zijn ze vaak heel erg verbaasd

sanne (Gast)
Geplaatst op 12-09-2012 om 12:15

Ik doe dit inderdaad ook! tshirtjes hang ik op hangertjes, waardoor er geen gekke kreukels in zitten en waardoor alles mooi uit kan hangen. mocht ik dan toch moeten strijken, dan gebruik ik (reclame verwijderd door moderator) waarmee ik alles supersnel kan strijken!

Rossi (Gast)
Geplaatst op 11-09-2012 om 09:47

Inderdaad .. de droger helpt geweldig tegen kreukels en dan vochtig ophangen is helemaal geweldig ! Doe dat al jaren en ik weet niet eens meer waar mn strijkijzer is !

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 18-08-2005
Hits: 11431
Categorie: 
Wassen en strijken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
strijken tip, strijktips, strijken niet nodig, strijken, kreukvrije was