Volg ons via
 

Koolluchtjes van het koken verminderen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Na het koken van koolsoorten (boerenkool, rodekool enz.) blijft er vaak lang een nare lucht in het huis hangen. Deze lucht is minder wanneer u tijdens het koken een paar stukjes walnoot meekookt of een boterham op de groente legt.

Wanneer de koollucht niet verdwijnt na luchten van de woning dan verminderd u de lucht door een theelepeltje gemalen koffie op de warme kookplaat te leggen.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.
Door: 
Datum: 30-07-2003
Hits: 7902
Categorie: 
Luchtjes
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig