Volg ons via
 

Invriezen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Investeer in twee of drie dezelfde schalen die zowel in de vriezer als in de oven kunnen. Als je dan bijvoorbeeld een stoofschotel of een ander eenpansgerecht gaat maken, koop dan een dubbele hoeveelhed ingrediënten (let op de aanbiedingen) en zorg dat je voldoende aluminiumfolie in huis hebt. Maak het gerecht klaar zoals je gewend bent. Spray de schalen in met vet/olie en leg een groot vel aluminiumfolie in de schalen, spray dat ook weer in. Zorg dat de hele schaal bedekt is met folie, schep dan het gerecht in de schaal alsof je het zo op tafel zou zetten, laat het afkoelen en vouw dan de folie voorzichtig dicht. Plaats het nu in de vriezer voor de nacht. Haal de volgende dag de bevroren maaltijd met folie uit de schaal en doe het in een vrieszak, label het (datum, inhoud) en doe het weer terug in de vriezer. Op deze manier benut je de ruimte in de vriezer optimaal, en als je de maaltijd wil eten doe je het met folie en al in de ovenschaal (past precies) en in de oven. Klaar en snel eten als je tot laat gewerkt hebt.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 03-10-2005
Hits: 3967
Categorie: 
Handig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig