Volg ons via
 
 

Keukenvloer schoonmaken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Kruimels en etensrestjes zijn een voedingsbodem voor bacterien en schimmels en trekken ongedierte aan. Je hoeft heus niet iedere dag te stofzuigen. Zet een bezem voor het grijpen en veeg 's avonds de keuken aan. Zo gebeurd. Heb je op de vloer gemorst, maak het dan direct schoon met een (wegwerp)doekje. Met een vloerwisser kun je in een paar minuten je vloer doen, zeker als je wegwerpdoekjes gebruikt. Als het lukt iedere dag, anders om de dag. Heb je een waterbestendige, gladde keukenvloer,dweil die dan regelmatig (zeker twee keer per week)met een sopje van allesreiniger. Gebruik je een mop, neem dan twee emmers. Vul er een met heet water en schoonmaakmiddel en zet het uitwringmechanisme op een lege emmer. Wring het vieze water boven de lege emmer uit, zo blijft je sop langer schoon.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
2 reactie(s)
petra (Gast)
Geplaatst op 12-03-2015 om 14:22

wat ik ook doe, er blijven strepen achter


de vloer is zwart/wit geblokt linoleum, en ik gebruik een mop

en een vloerschoonmaakmiddel (andy of zo )

ik heb het natuurlijk over de keuken

Caroline Dol (Gast)
Geplaatst op 13-01-2013 om 10:11

als ik de keukenvloer ga schoonmaken dan zorg ik dat eerst alle dingen die op de vloer staan of liggen die verwijder ik eerst en daarna ga ik goed stofzuigen en dan pak een grote emmer die ik speciaal voor vloeren die ik schoonmaak gebruik die vul ik dan met heet water waar ik een scheutje van Cillit Bang vet en vloer in giet en dan zet ik de emmer op de vloer en doe vervolgens de mop erin en dan kan ik gaan dweilen en binnen en mum van tijd is de vloer blinkend schoon en ik zeggen dat Cillit Bang veel beter schoonmaakt dan de gewone allesreiniger en omdat we 2 katten hebben is het ook heel belangrijk dat ook vooral voor hun de keukenvloer heel schoon is

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 02-01-2006
Hits: 8246
Categorie: 
Schoonmaken & poetsen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen