Volg ons via
 

Keukenvloer schoonmaken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Kruimels en etensrestjes zijn een voedingsbodem voor bacterien en schimmels en trekken ongedierte aan. Je hoeft heus niet iedere dag te stofzuigen. Zet een bezem voor het grijpen en veeg 's avonds de keuken aan. Zo gebeurd. Heb je op de vloer gemorst, maak het dan direct schoon met een (wegwerp)doekje. Met een vloerwisser kun je in een paar minuten je vloer doen, zeker als je wegwerpdoekjes gebruikt. Als het lukt iedere dag, anders om de dag. Heb je een waterbestendige, gladde keukenvloer,dweil die dan regelmatig (zeker twee keer per week)met een sopje van allesreiniger. Gebruik je een mop, neem dan twee emmers. Vul er een met heet water en schoonmaakmiddel en zet het uitwringmechanisme op een lege emmer. Wring het vieze water boven de lege emmer uit, zo blijft je sop langer schoon.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

2 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 02-01-2006
Hits: 9094
Categorie: 
Schoonmaken & poetsen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig