Volg ons via
 

Wastafel schoonmaken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

  • Haal alle spullen van de wastafel en het rekje erboven en neem ze af met een vochtig wonderdoekje.Maak vooral het zeeppompje goed schoon met allesreiniger, want daar zitten vaak veel bacterien op.
  • Was het tandenborstelglas. Hardnekkige kalkvlekken poets je weg met een mengseltje van zout en azijn.
  • Spuit sanitairreiniger of een ontkalkend schoonmaakmiddel op de wastafel,de achterliggende muur en de kraan en laat dit even intrekken.
  • Spray ruitenreiniger op de spiegel en wrijf dat uit. Nadrogen met een zachte doek. Een huis-tuin-en-keukenmiddeltje voor schone spiegels is warm water met een scheut schoonmaakazijn. Wrijf het opgedroogde oppervlak na met een oude panty of een droog wonderdoekje.
  • Haarsprayvlekken poets je weg met een beetje alcohol of spiritus. De spiegel beslaat minder snel als je hem insmeert met een druppel shampoo op je vinger. Door de zeep wordt de oppervlaktespanning van het water verlaagd en zo ontstaat een dunne waterfilm.
  • Maak de rubberen stop schoon met een beetje spiritus op een stukje keukenrol.
  • Maak muren, wastafel en kraan schoon met een vochtig doekje en droog ze na met een zachte schone doek. Vergeet de onderkant van de wastafel niet.
  • Zet alles weer terug.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 02-01-2006
Hits: 5334
Categorie: 
Schoonmaken & poetsen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig