Volg ons via
 

Keukenlades indelen

Keukenlades indelen | Instructie voor het opruimen van je keukenlades en een goede keukenlade indeling

Het kan best lastig zijn om de boel in huis handig te organiseren. Bij veel mensen zijn keukenlades een toonbeeld van wanorde en chaos. Tijd dus om de keukenlades eens flink op te schonen en te organiseren. Zo ga je te werk als je de keukenlades opnieuw wilt indelen.

  • Maak de keukenlades leeg. Heb je veel keukenlades? Begin dan eerst met één of enkele lades en verdeel de klus over meerdere dagen.
  • Maak de keukenlades aan de binnenzijde schoon met een vochtig doekje met schoonmaakmiddel en droog het na met een droog doekje. Kruimeltjes verwijder je snel met een kruimeldief of stofzuigerslang.
  • Doe de dingen die je dagelijks gebruikt in een pot en zet deze op de plek waar je het meest werkt, dus op het aanrechtblad bijvoorbeeld naast het gasfornuis.
  • Gooi alles wat kapot is weg. Gooi ook dingen weg waarvan je zeker weet dat je ze toch niet meer gaat gebruiken. Leg de dingen die je nog wilt repareren apart en leg ook zaken apart die je zelf niet gebruikt, maar waar je iemand anders nog wel een plezier mee kunt doen.
  • Doe kleine dingetjes die je bij elkaar wilt houden, bij elkaar in kleine bakjes of doosjes. Je kunt eventueel ook labeltjes op de doosjes doen zodat je in één oogopslag kunt zien wat erin zit.
  • Maak gebruik van bestekbakken en lade-indelingen. Bij de Ikea heb je voor weinig geld al handige indelingen. 

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

2 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.
Door: 
Datum: 09-08-2011
Hits: 11738
Categorie: 
Handig, Opbergen, De Keuken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
keukenlades indelen, opruimen keukenlades, keukenla, keukenlade, bestekbak, lade indeling, keukenlade indeling