Volg ons via
 

HHP TV Aflevering 6 : Ideale Zwangerschapslingerie

Zwangerschapslingerie |Aflevering over verschillende soorten zwangerschapslingerie en het kiezen van de goede zwangerschapsbh.

Ideale zwangerschapslingerie

Wanneer je zwanger bent brengt dit vaak vele emotionele maar vooral ook fysieke veranderingen met zich mee. Hierdoor  veranderen de behoeftes van een zwangere vrouw op het gebied van lingerie vaak ook.  

Je borsten worden groter, gevoeliger en wanneer de baby geboren is zijn er veel vrouwen die kiezen voor borstvoeding. De meeste vrouwen denken bij zwangerschapslingerie gelijk aan saaie onaantrekkelijke setjes. Dit hoeft absoluut niet zo te zijn want tegenwoordig zijn er allerlei verschillende leuke, comfortabele en zelfs sexy lingeriesetjes te koop!

In deze HHP TV aflevering geeft lingerie deskundige Marcella Ladiges advies over verschillende soorten zwangerschapslingerie en legt zij uit waar je op moet letten bij het kiezen van een goede zwangerschapsbh. 

This player requires Adobe Flash Player 10 or greater. Download here.

For more information on the video player provided on this site, visit Streamingbolaget.

Als je kiest voor een zwangerschapsbh dan kun je ook meteen kiezen voor een voedingsbh. De voedingsbh voldoet aan dezelfde eisen die je ook aan een zwangerschapsbh stelt, maar heeft bijvoorbeeld alvast clipjes boven de cups die je heel eenvoudig kunt openen als je gaat voeden. 

Het voornaamste verschil tussen zwangerschapslingerie en gewone lingerie is het materiaal. De stoffen zijn zachter. De naden aan de binnenkant zijn beter afgewerkt. De stoffen drogen ook sneller. En natuurlijk is de pasvorm ook beter. De achterkant is vaak van een power-elastan zodat de BH stevig zit. De cups zijn van verschillende lagen stof waardoor je niet perse een beugel nodig hebt en toch stevigheid hebt. Bovendien kunnen de cups meegroeien. De stof rekt uit als je borsten groter worden. En als je borsten kleiner worden, bijvoorbeeld na stuwing of als je baby eten heeft gehad, dan wordt de cup ook weer kleiner. Je doet er dus langer mee. De achterkant heeft meestal 6 haakjes waardoor je hem ook kan verstellen als je ribbenkas bijvoorbeeld wat gaat uitzetten. 

Heb je iets gehad aan dit artikel? Helpt huishoudplaza dan door op onderstaande Google +1 button te drukken!

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 28-09-2011
Hits: 3379
Categorie: 
Huishoudplaza TV, Zwangerschap en baby
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
zwangerschapslingerie, zwangerschapsbh, zwanger, baby, in verwachting