Volg ons via
 

Vieze, zure lucht in kleding

zure lucht kleding | over de oorzaak en oplossen van stinkende kleren en vieze, zure luchtjes.

Wie heeft er wel eens last van het volgende:

Mijn dochter en ik hebben een hele tijd last gehad van een zure lucht in kleding. Zelfs na veelvuldig wassen ging die lucht er niet uit. Sterker nog, die nam alleen maar toe wat we ook deden. Tot onze schaamte ging ook het lichaam ernaar ruiken, zelfs zodanig dat ik er 's nachts moeilijk door in slaap kwam. Ook na het douchen. Nu hebben we daardoor ontdekt waaraan dat ligt en ik zou graag willen we weten of er nog meer mensen zijn die deze ervaring hebben. Hopelijk helpen we mensen met deze informatie.

Het is namelijk zo: Het vele gebruik van zachte, PH neutrale douchecrèmes en deodorants zijn de oorzaak van deze zure lucht. Met name DOVE is een grote veroorzaker. Gebruik, desnoods alleen in de huidplooien (onder de borsten en onder de armen) gewone, ouderwetse zeep en het probleem is opgelost. Let wel, het duurt enige wasbeurten voordat de lucht ook uit de kleding verdwenen is. Met name de synthetische kleding heeft lang nodig. Zelf gebruik ik oerzeep op olijfolie basis, die is goed voor de huid. Gebruik tegen het uitdrogen van de huid een goede olie zoals jojoba olie van de reformzaak of goedkopere, zuivere amandel olie van de toko. Ik heb DOVE via hun website om een reactie gevraagd, maar ze hebben tot op heden niet gereageerd. Ik ben heel erg benieuwd naar de reacties.

Groetjes,Mary

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

9 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 28-10-2011
Hits: 38701
Categorie: 
Luchtjes
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Zure lucht kleding, kleren stinken, wassen, ph neutraal, douchecrème, zeep, deodorant