Volg ons via
 

Aanbranden eten voorkomen

Aanbranden eten voorkomen | Eenvoudige tip tegen aangebrande gerechten.

Iedereen maakt het wel eens mee tijdens het koken. Je let even niet op en het eten brandt aan. 

Gerechten branden niet aan als je in de pan een doodgewone knikker legt, die je er uiteraard voor het opdienen weer uithaalt.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

3 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 04-08-2003
Hits: 7759
Categorie: 
Eten & Drinken, Koken voor beginners
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
aanbranden eten, voorkomen, tip, tips, gerecht