Volg ons via
 
 

Huishouden met schema's

Huishouden met schema's | Voor elk gezin is er een passend huishoudschema te vinden op huishoudplaza.

Tegenwoordig zijn we allemaal druk. Werken, verzorging van kinderen, mantelzorg, vrijwilligerswerk, sport en, o ja het huishouden moet ook nog gebeuren. Bij veel mensen komt het huishouden op de laatste plaats in het rijtje activiteiten dat moet gebeuren. Toch is het prettig om in een opgeruimd huis te wonen. 

Een opgeruimd huis voor een opgeruimd hoofd

Een opgeruimd en schoon huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Als je telkens moet denken aan alles wat er nog in huis moet gebeuren, krijg je nooit écht rust. De één pakt het hele huis in één keer aan en doet dan weken niks meer en de ander gaat meteen bij de pakken neerzitten en begint überhaupt al niet aan de schoonmaakwerkzaamheden. 

Schema's

Gelukkig hebben veel mensen in de afgelopen jaren Huishoudplaza gevonden. Hier vind je namelijk elke week nieuwe schema's waarmee je je huishouden op orde kunt krijgen. Deze schema's worden geplaatst door Marianneke. Zij stelt elke week een huishoudschema voor de hele week op en daarnaast zijn er de huishoudtaken. Je kunt kiezen wat je volgt: huishoudschema's of huishoudtaken.

Huishoudschema of huishoudtaak

Volg je het huishoudschema dan wordt de ene week de bovenverdieping en de andere week de benedenverdieping schoongemaakt. Kies je voor de dagelijkse huishoudtaken dan komt gedurende de week zowel de bovenverdieping als de benedenverdieping aan de beurt.

Dagschema

Deel je liever je tijd met klusjes zelf in, maar wil je wel elke dag een aantal vaste dingen in huis doen, dan is het dagschema wellicht iets voor jou. 

Schema volgen

Elke zondag of maandag wordt het nieuwe huishoudschema voor de komende week geplaatst. Verder worden elke ochtend de nieuwe huishoudtaken voor die dag op huishoudplaza gezet. Alle schema's vind je hier. Je kunt ons ook volgen op Twitter. Alle nieuwste schema's en leukste weetjes worden ge-tweet. 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
3 reactie(s)
Paula (Gast)
Geplaatst op 01-03-2017 om 16:27

Waar vind ik nu de huishoudtaken i.p.v. de schema's?

Lenny (Gast)
Geplaatst op 12-01-2015 om 00:36

Leuk artikel! Je hebt ons schoonmaakbedrijf geinspireerd ;), bedankt!

(link verwijderd door moderator vanwege reclame)isabell (Gast)
Geplaatst op 23-12-2014 om 18:29

Welk schema kun je het beste volgen als je 3 hele dagen werkt?

Groetjes Isabell

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 23-03-2012
Hits: 67254
Categorie: 
Checklists, Over onze schema's
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
huishouden met schema's, huishoudschema, schoonmaakschema, schema, checklist, dagschema, huishouden, schoonmaken