Volg ons via
 
 

Braaksel van huisdieren verwijderen uit vloerbedekking

Braaksel verwijderen | Tip voor het verwijderen van braaksel van je hond of kat uit de vloerbedekking

Braaksel van huisdieren kun je verwijderen met Biotex. Maak een lauwwarm sopje en neem een nieuw schuursponsje (van die goedkope met tien in een verpakking). Schuim met dit sponsje het sopje op.

Met het sponsje breng je vervolgens het schuim aan op de vloerbedekking en druk je op die plek (niet wrijven, dit is normaalgesproken niet nodig). Vervolgens neem je een schone droge handdoek en ga ik met die handdoek op de vlek staan. Zo kun je zelfs oudere vlekken van braaksel uit de vloerbedekking krijgen!

Nog een tip. Als je hond of kat gespuugd heeft, kun je het het beste opnemen met een stukje wc-papier. Een evt dun laagje laat je dan liggen en drogen (klinkt vies maar zo verwijder je uiteindelijk wel alles). Als het droog is neem je de stofzuiger en zuig je harde resten weg. Meestal blijft zo geen vlek over. Voorkom dat je de vlek erin wrijft!

Bovenstaande tip werkt bij voervlekken en galvlekken.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
2 reactie(s)
Sacha321
Geplaatst op 03-04-2012 om 09:56

Een laagje zaagsel eroverheen strooien werkt ook. Absorbeert het vocht en de geurtjes, erg prettig als je er niet zo goed tegen kan.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 20-09-2007
Hits: 23343
Categorie: 
Huisdieren, Dierendag
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
braaksel hond, braaksel, kat, braaksel verwijderen, braaksel vlek, Biotex, huisdier, braaksel, vlek, vlekken van braaksel