Volg ons via
 

Braaksel van huisdieren verwijderen uit vloerbedekking

Braaksel verwijderen | Tip voor het verwijderen van braaksel van je hond of kat uit de vloerbedekking

Braaksel van huisdieren kun je verwijderen met Biotex. Maak een lauwwarm sopje en neem een nieuw schuursponsje (van die goedkope met tien in een verpakking). Schuim met dit sponsje het sopje op.

Met het sponsje breng je vervolgens het schuim aan op de vloerbedekking en druk je op die plek (niet wrijven, dit is normaalgesproken niet nodig). Vervolgens neem je een schone droge handdoek en ga ik met die handdoek op de vlek staan. Zo kun je zelfs oudere vlekken van braaksel uit de vloerbedekking krijgen!

Nog een tip. Als je hond of kat gespuugd heeft, kun je het het beste opnemen met een stukje wc-papier. Een evt dun laagje laat je dan liggen en drogen (klinkt vies maar zo verwijder je uiteindelijk wel alles). Als het droog is neem je de stofzuiger en zuig je harde resten weg. Meestal blijft zo geen vlek over. Voorkom dat je de vlek erin wrijft!

Bovenstaande tip werkt bij voervlekken en galvlekken.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

2 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 20-09-2007
Hits: 29569
Categorie: 
Huisdieren, Dierendag
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
braaksel hond, braaksel, kat, braaksel verwijderen, braaksel vlek, Biotex, huisdier, braaksel, vlek, vlekken van braaksel