Volg ons via
 

Aardappelen knapperig bruin en krokant bakken

Aardappelen knapperig bakken | Tip voor heerlijke bruin gebakken aardappels.

Om aardappelen knapperig bruin krokant te bakken, moet je ze een dag tevoren schillen en koken. Leg de aardappelen vervolgens een dag in de koelkast. Snijd de aardappelen de volgende dag niet te klein en bestrooi ze dun met meel. Tot slot bak je de aardappelen in een mengsel van half olie en half margarine.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 04-08-2003
Hits: 8771
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
aardappelen knapperig bakken, gebakken aardappels, aardappels bakken