Volg ons via
 

Wasverzachter

Wasverzachter | Waarom gebruik je bij het wassen wasverzachter en wat zijn de voordelen.

Een tijdje geleden werd mij gevraagd wat de reden is dat we wasverzachter gebruiken. Natuurlijk, je was wordt er heerlijk zacht van. Maar zijn er ook nog andere redenen om je was met wasverzachter te wassen?

Droogt snel

Je kleding neemt bij het wassen met wasverzachter minder water op en droogt dus sneller dan wanneer er geen wasverzachter is gebruikt.

Kleding slijt minder snel

Eén van de redenen om te kiezen voor een wasverzachter naast je wasmiddel is dat je was minder snel slijt. De wasverzachter brengt een dun beschermend laagje aan op de kleding waardoor er minder wrijving tussen de vezels ontstaat. 

Mooie kleuren

Door het dunne beschermingslaagje dat hierboven is genoemd, blijft je kleding ook nog eens mooier van kleur. Nog een reden om voor wasverzachter te kiezen dus.

Gebruik niet teveel wasverzachter, want als de wasverzachter tijdens het wassen met het wasmiddel wordt vermengd dan werken zowel wasmiddel als wasverzachter minder goed. 

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

6 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.
Door: 
Datum: 03-09-2012
Hits: 21386
Categorie: 
Wassen en strijken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
wasverzachter, was, kleding, kleren, zachte was, kleur, drogen