Volg ons via
 
 

Aquarium verhuizen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Een aquarium verhuizen is een klus die vaak onderschat wordt! Bij verkeerde verhuistechnieken loopt u namelijk de kans dat u het ontstane biologische evenwicht verstoord.

Bij het verhuizen moet u daarom proberen zoveel mogelijk water in het aquarium te laten. Als u er teveel water uithaalt, dan is de kans groot dat daardoor de in het aquarium bestaande biotoop wordt verstoord en zich later problemen voordoen bij het wederom opbouwen van een gezond biologisch evenwicht.

De vissen moeten zo mogelijk in een aparte bak of jerrycan als uw 'persoonlijke' bagage vervoerd worden, zodat ze niet onnodig veel spanning ervaren door schommelen, optrekken en afremmen van de verhuiswagen. Dergelijke spanning verdragen vissen zeer slecht.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 03-08-2003
Hits: 5887
Categorie: 
Huisdieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen