Volg ons via
 

Aquarium verhuizen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Een aquarium verhuizen is een klus die vaak onderschat wordt! Bij verkeerde verhuistechnieken loopt u namelijk de kans dat u het ontstane biologische evenwicht verstoord.

Bij het verhuizen moet u daarom proberen zoveel mogelijk water in het aquarium te laten. Als u er teveel water uithaalt, dan is de kans groot dat daardoor de in het aquarium bestaande biotoop wordt verstoord en zich later problemen voordoen bij het wederom opbouwen van een gezond biologisch evenwicht.

De vissen moeten zo mogelijk in een aparte bak of jerrycan als uw 'persoonlijke' bagage vervoerd worden, zodat ze niet onnodig veel spanning ervaren door schommelen, optrekken en afremmen van de verhuiswagen. Dergelijke spanning verdragen vissen zeer slecht.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 03-08-2003
Hits: 6318
Categorie: 
Huisdieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig