Volg ons via
 

Schrale lippen voorkomen en verzorgen

Schrale lippen voorkomen en verzorgen | Goedkope tips tegen droge lippen.

Bijna iedereen heeft kouder weer in de herfst en winter wel eens last van droge en schrale lippen. Niet echt een fraai gezicht al die velletjes. Je kunt natuurlijk een middeltje voor lipverzorging bij de drogist halen, maar je kunt ook kiezen voor een goedkoper huismiddeltje.

Heb je in de winter last van schrale lippen, smeer er dan ongezouten roomboter op. Wat ook goed werkt, is honing of babyolie (niet aflikken!).

Verder is het verstandig om niet te vaak je lippen te bevochtigen met je tong als ze droog zijn. Hierdoor drogen je lippen nog meer uit. Als je last hebt van een extreem droge huid en lippen dan kun je overwegen om met een luchtbevochtiger op je kamer te slapen.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

6 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 10-10-2006
Hits: 11578
Categorie: 
Handig, Herfst, Winter
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Schrale lippen voorkomen, schrale lippen verzorgen, droge lippen, schrale lippen, droge lippen voorkomen, droge lippen verzorgen, tips tegen schrale lippen, tips tegen droge lippen