Volg ons via
 

Biscuittaart, voorkomen doorzakken taartbodem

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Om te voorkomen dat de taartbodem van biscuitdeeg van uw biscuittaart doorweekt, kunt u die voor het beleggen bestrijken met een jam die bij de vulling past of met wat geslagen eiwit.

U kunt ook een pakje slagroomversteviger over de taartbodem verdelen.

Vet de rand van de springvorm niet in als er biscuittaart in gebakken wordt, want dan wordt de taart in het midden hoger.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 04-08-2003
Hits: 5077
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig